top of page

Natuurlijk leiderschap

3-daagse training i.s.m. Leaders

Iedereen heeft in het leven te maken met leiderschap. Bijvoorbeeld omdat je manager bent van een team of ondernemer bent. Maar ook als je een zekere grip aanbrengt in je eigen leven, speelt leiderschap een rol. Die leiderschap dient zich in allerlei vormen aan. Als je merkt dat je soms verbinding mist met je omgeving, voelt dat zaken te veel energie kosten, of wanneer je je eigen leiderschapskills verder wil uitdiepen, kan je kennismaken met Natuurlijk Leiderschap. Deze driedaagse training  wordt in samenwerking met Leaders Trainingen gegeven. We gaan we met verschillende werkvormen praktisch aan de slag en op de eerste dag doen we dat met paarden. Al gauw ontdek je daardoor je eigen kwaliteiten en ook waar je mag groeien.  

Wild Horses op de Prairie

Directe feedback 

Hoe maak jij contact? Hoe duidelijk is de richting die je op wil? Krijg je anderen in beweging, en via welke strategie? Juist om direct een eerlijk inzicht te hebben in deze zaken, werken we op dag 1 met paarden. Je ervaart welk effect jouw leiderschap heeft op de ander en op jezelf. En, dus ook wat verandering in jouw leiderschap betekent. Paarden reageren direct, zonder vooroordeel over je functie, op jouw manier van leidinggeven.  

Leiderschap vanuit verschillende invalshoeken 

Leiderschap bestaat wat mij betreft uit een gelaagdheid. In deze training werken we daarom niet alleen aan bewustzijn rondom je kwaliteiten en uitdagingen in het leiderschap, maar ook aan de overtuigingen die er onder liggen. Als we met die kern aan de slag gaan, maken we je doel en uiteindelijk je leiderschap sterker. Samen met de paarden kijken we op de eerste trainingsdag naar die status quo. In de tweede dag koppelen we de inzichten aan praktische (werk)situaties. We zorgen ervoor dat het bewustzijn verankerd wordt in de dagelijkse praktijk. Op de derde dag kijken we naar de systemen waarbinnen je een plek hebt, zoals je gezin of je organisatie of onderneming. Wat betekent die plek voor jouw leiderschap? Wat is er nodig om jouw leiderschap te koppelen aan jouw plek in het systeem? Na deze training zal je ervaren dat je vanuit meer rust, balans en vanuit verbinding leidinggeeft. Je houdt tijd en energie over.  

Vervolgtekst

Voor wie

De methodieken in deze training zijn speciaal ontwikkeld voor mensen die zich herkennen in de volgende zaken: 

  • Je bent leidinggevende in een organisatie en wil je verder ontwikkelen; 

  • Je geeft leiding, maar het kost je energie, moeite en plezier; 

  • Je vervalt vaak in patronen die je juist probeerde te vermijden; 

  • Je voelt weinig verbinding tussen jou en je afdeling, collega's of team; 

  • Je wil meer durven vertrouwen op je gevoel en inzicht en niet alleen op de kennis in je hoofd; 

  • Je bent wat moeilijker benaderbaar voor de mensen aan wie je leidinggeeft; 

  • Je bent soms te doelgericht en merkt moeilijkheden in de relatie met de mensen om je heen. 

Data

Deze training wordt i.s.m. Leaders op aanvraag georganiseerd. Neem bij interesse contact op. 

Kosten

De kosten voor deze geheel verzorgde driedaagse training zijn € 2.497,- (exclusief locatie, inclusief materiaalkosten). 

Marengo training & coaching - contentstrook - therese en casaro.png

Meer informatie?

Wil je meer informatie? Neem dan contact met me op.  

Aanmelden
bottom of page